Malt welcome

Welcome to Daphne's freelance profile!

Malt gives you access to the best freelancers for your projects. Contact Daphne to discuss your project or search for other freelancer profiles on Malt.

Daphne Reijnen
Translator in English - Dutch and vice versa
 • Suggested rate
  €300 / day
 • Experience0-2 years
 • Response rate100%
 • Response time1 hour
The project will begin once you accept Daphne's quote.
Select your freelancers
Add freelancers to your shortlist and contact them all at once!
By contacting up to 6 freelancers, you double your chances of finding the right person for your project.
Location and workplace preferences
Location
Groningen, Nederland
Remote only
Primarily works remotely
Preferences

Business sector

 • E-commerce
 • Retail (Small Business)
 • Retail (Large Retailers)
 • Fashion & Cosmetics
 • Entertainment & Leisure
Verifications

Freelancer code of conduct signed

Read the Malt code of conduct
Verified email
Languages
Categories
Share this profile
Expertise (23)
Daphne in a few words
Mijn naam is Daphne. Als freelance Webdesign expert & copywriter help ik webshops groeien. Dat laatste ondervind je in structuur en communicatie. Heb jij een uitdaging, of een probleem waar je niet uitkomt? Neem eens contact op, en wie weet kan ik je wel verder helpen! Ik ben freelance vertaler en ik vertaal Franse of Engelse teksten naar het Nederlands. Ik houd ervan om in overleg met de klant teksten te leveren in de stijl die past bij het bedrijf en de doelgroep. Ik ben precies en doelgericht en ik geniet ervan om op zoek te gaan naar het juiste woord en te zorgen voor de beste uitstraling van jouw tekst.
Sinds 2017 werk ik als ZZP'er Grafisch ontwerp en Webdesign. Doorvoor heb ik een aantal jaren in loondienst gewerkt. Zodoende heb ik ervaring opgedaan op verschillende vlakken. Ik ontwerp en bouw Wordpress websites voor mijn klanten en houd deze up-to-date. Tijdens het ontwerp proces vind ik persoonlijk contact erg belangrijk om tot een goed eind resultaat te komen. Op deze manier kan ik achterhalen, waar het desbetreffend bedrijf voor staat en wat de doelgroep is. Ik ben ervan overtuigd dat een goed onderbouwd concept goed ontvangen wordt door de doelgroep, waardoor een band wordt geschept tussen het product en de beoogde klant.

In mijn optiek kun je mensen door middel van een goed verhaal en een duidelijk beeld bereiken en stimuleren. Dat is wat ik graag wil en waar ik voor ga.

Samen met jou wil ik verschil maken en jouw bedrijf of merk naar een hoger level tillen. Ik streef ernaar het eindproduct zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij de behoefden van jouw doelgroep. Daarom is het van belang dat ik op de hoogte ben van de regels van jouw huisstijl.

Esthetiek, gebruiksvriendelijkheid en optimalisering voor mobiel gebruik staan bij mij hoog in het vaandel. Mijn doel is de gebruiker zo lang mogelijk op de website rond te laten surfen. Uiteindelijk wil je namelijk bereiken dat een geïnteresseerde bezoeker een klant wordt.

Do you really want to delete this item?

Experience
 • Google
  CEO
  SOFTWARE PUBLISHING

  Menlo Park, CA, USA

  September 1998 - Today (25 years and 2 months)
  If I had to sum up my life up to this point, I'd say it's been one heck of a ride...
  HTML CSS JS Photoshop

Do you really want to delete this item?

Do you really want to delete this item?

Recommendations