Malt welcome

Welcome to Julien's freelance profile!

Malt gives you access to the best freelancers for your projects. Contact Julien to discuss your project or search for other freelancer profiles on Malt.

Julien Kreuk
UX/UI Designer
8 recommendations
 • Suggested rate
  €500 / day
 • Experience3-7 years
 • Response rate100%
 • Response time1 hour
The project will begin once you accept Julien's quote.
Select your freelancers
Add freelancers to your shortlist and contact them all at once!
By contacting up to 6 freelancers, you double your chances of finding the right person for your project.
Location and workplace preferences
Location
Rotterdam, ZH, Nederland
Can work onsite in your office in
 • Rotterdam and around (up to 50km)
 • Amsterdam and around (up to 100km)
 • Utrecht and around (up to 100km)
 • Den Haag and around (up to 100km)
 • Antwerpen and around (up to 100km)
Verifications

Freelancer code of conduct signed

Read the Malt code of conduct
Verified email
Languages
Categories
Share this profile
Expertise (32)
Julien in a few words
Experience
 • Google
  CEO
  SOFTWARE PUBLISHING
  September 1998 - Today (25 years and 5 months)
  Menlo Park, CA, USA
  HTML CSS JS Photoshop

Do you really want to delete this item?

Do you really want to delete this item?

8 recommendations
SA
CH
GV
JP
MO
JP
NB
JB

Silvia Aoki Saravalli and 7 other people have recommended Julien

Silvia Aoki SaravalliSA
Silvia Aoki Saravalli
Valente Coffee
5/13/2023
Julien is a professional that I highly recommend, creative, excellent, super detailed and careful. Makes the impossible possible. He has a lot of experience and knowledge that I can rely on.
We have a partnership and he is responsible for the branding of my project, always delivering with maximum excellence and as requested.
Connely HoogerlandCH
Connely Hoogerland
Connely
8/11/2022
De afgelopen 3 jaar heb ik samen met Juliën aan verschillende UX/UI projecten gewerkt. De samenwerking met Juliën heb ik als prettig ervaren omdat hij altijd makkelijk bereikbaar is, flexibel en denkt altijd goed mee. Juliën is een harde werker, heeft een professionele instelling en heeft duidelijk een passie voor het vak.
Gert Van Der VeenGV
Gert Van Der Veen
NDU
8/10/2022
Samen met Julien heb ik aan teksten voor een website gewerkt. Julien heeft een duidelijke visie en verstaat zijn vak. De communicatie verliep prettig waardoor het makkelijk samenwerken was. Op het gebied van design kiest hij voor een goede stijlen die passen bij het concept en de huidige tijd. Een prima freelancer om te laten werken aan een project.
Joe PlayaJP
Joe Playa
Playa Beach Club
8/9/2022
Voor mijn onderneming heb ik door Juliën een nieuwe website en webshop laten maken, ik ben erg tevreden met het resultaat en we hebben fijn en flexibel samengewerkt. Hij heeft de verschillende platformen een aantal keer gepresenteerd aan mij en mijn team. Top gozer en vlot in communicatie. Kortom een aanrader!
Mudia OdiaMO
Mudia Odia
Eternal events
8/9/2022
Ruim een jaar geleden ben ik begonnen met eternal events. Omdat ik zelf niet heel goed overweg ga met sociale media, heb ik julien om hulp gevraagd. Julien heeft mij in de beginfase heel goed geholpen met het creëren van een huisstijl op de instagrampagina. Verder heeft jullien meegedacht over de marktingstrategie die wij momenteel toepassen. Hele fijne samenwerking!
 
Jannes PoestaJP
Jannes Poesta
Prod. Jappa
8/8/2022
Ik heb prettig en duidelijk samengewerkt met Juliën, hij heeft het design van mijn website opnieuw ontworpen. Hierbij heeft hij verschillende UX verbeteringen doorgevoerd. Ik kan hem zeker aanraden voor soortgelijke projecten!
Nick BoonNB
Nick Boon
-
8/8/2022
Tijdens het project voor de Gemeente Rotterdam heb ik prettig met Juliën samengewerkt. Doordat hij straight to the point is, weet ik wat ik aan hem heb. Dit maakt hem een fijne samenwerkingspartner. Verder vind ik dat hij een enorme passie voor design heeft.
Jim BrunsJB
Jim Bruns
Jim Bruns
8/8/2022
Binnen in mijn bedrijf ben ik frequent bezig met ontwerpen maken via adobe, maar veel verder dan dat kom ik eigenlijk niet echt... Juliën heeft me daarom vaak geholpen op plekken waar ik stuk liep. Zo heeft hij de gehele navigatie op onze site aangepakt en hier ook nog eens een prachtig ontwerp van weten te maken. Tot de dag van vandaag ben ik hier nog steeds erg over te spreken. Ik zou zeggen tegen elke ondernemer die net zoals ik af en toe (digitaal) vast loopt, laat Juliën het regelen! Vlotte communicatie met een strak tarief & ontwerp.

Do you really want to delete this item?

Education

Do you really want to delete this item?

Certifications