Malt welcome

Welcome to Jolie's freelance profile!

Malt gives you access to the best freelancers for your projects. Contact Jolie to discuss your project or search for other freelancer profiles on Malt.

Jolie Verspaandonk
Branding, Design & Websites (WordPress/Shopify)
6 recommendations
 • Suggested rate
  €400 / day
 • Experience3-7 years
 • Response rate100%
 • Response time4 hours
The project will begin once you accept Jolie's quote.
Select your freelancers
Add freelancers to your shortlist and contact them all at once!
By contacting up to 6 freelancers, you double your chances of finding the right person for your project.
Location and workplace preferences
Location
Amsterdam, NH, Nederland
Can work onsite in your office in
 • Amsterdam and around (up to 10km)
Verifications

Freelancer code of conduct signed

Read the Malt code of conduct
Verified email
Languages
Categories
Share this profile
Expertise (38)
Jolie in a few words
Website: studiojolie.design

Als Creative Designer help ik jou een krachtig merk neer te zetten. Services gericht op: Branding, Design, Websites/Webshops & Social Media.

Met 5 jaar werkervaring bij een kindermodebedrijf, de oprichting van mijn eigen lifestyle brand en mijn reeds uitgevoerde projecten, heb ik de nodige kennis en vaardigheden om een totaalconcept te bedenken en te realiseren.

Vaak krijg ik de vraag waar ik mijn creativiteit vandaan haal. De meeste ideeën komen voort uit inspiratiebronnen op gebied van fashion, interieur en lifestyle.

Ondanks dat hier mijn grootste interesse ligt, beperk ik me natuurlijk niet tot deze branches. Graag ga ik de uitdaging aan voor opdrachten buiten mijn comfort zone.

Op zoek naar iemand die de ontbrekende WOW-factor kan toevoegen?
Wellicht zijn wij de perfécte match!

Do you really want to delete this item?

Experience
 • Google
  CEO
  SOFTWARE PUBLISHING

  Menlo Park, CA, USA

  September 1998 - Today (25 years and 2 months)
  If I had to sum up my life up to this point, I'd say it's been one heck of a ride...
  HTML CSS JS Photoshop

Do you really want to delete this item?

Do you really want to delete this item?

6 recommendations
IS
GB
BS
PK
TK
KE

Inge Slootjes and 5 other people have recommended Jolie

Inge SlootjesIS
Inge Slootjes
ISOCARE, THEEDITATIE,
8/15/2022
Ik heb al jaren mijn eigen praktijk en ben onlangs gestart met mijn 'wereldverbeteraars project' THEEDITATIE ; Via een vriendin kwam ik bij Jolie terecht en zij heeft op hele korte termijn precies alles bij elkaar gebracht wat nodig was om tot een goede branding te komen. Ook onlangs wilde ik een iets andere kleur, toen stond ze gelijk klaar om deze aanpassing te maken. Kortom, ze is supergoed in wat ze doet en daarbij is ze ook nog eens een superleuke lieve en behulpzame persoonlijkheid!
Glenn BoyerGB
Glenn Boyer
Raamfolie Nederland
8/13/2022
Jolie heeft onze website Raamfolienederland.nl in een nieuw jasje gestoken. We vinden het fijn dat ze out-of-the-box kan denken als het gaat om vernieuwingen op het gebied van design. Jolie is prettig in omgang en komt haar afspraken na. Wij kijken alvast uit naar de volgende opdracht met haar!
Britt SandersBS
Britt Sanders
Bitz Media
8/11/2022
Studio Jolie is een van mijn vaste partners als het gaat om branding, design en het opzetten van webshops. Jolie weet ideeën en concepten op een juiste manier te vertalen in ontwerpen. Zowel ik als mijn klanten zijn heel tevreden over de resultaten. Dat is overduidelijk te zien aan de reacties die ik ontvang!
Peter KorverPK
Peter Korver
Beebielove BV
8/11/2022
Jolie is een absolute topper in haar werk. Ondernemend, flexibel, probleemoplossend en altijd enthousiast. Haar gevoel voor trends en styling hebben ons geholpen met o.a. onze merk strategieën, online communicatie en de BtoC websites. Maar ook projecten als ontwerp voor catalogi, folders, huisstijl etc. kan ze fantastisch.  Inrichten van een Shopify webshop is voor haar een fluitje van een cent. Ze is altijd op zoek naar een goede oplossing voor haar opdrachtgever en vindt vaak een beter betaalbaar alternatief.  Voor marketing assistentie kan ik haar zeker aanbevelen!
Tom KTK
Tom K
PUUR Tom
8/11/2022
Jolie heeft mij fantastisch geholpen met mijn branding. Ze heeft allereerst een ontzettend goede vertaling gedaan van mijn wensen naar het design. Ook was ze flexibel in het “bijsturen” wanneer ik met nieuwe wensen kwam en heeft ze dit met veel geduld en beleid opgepakt. Het resultaat is exact waar ik op hoopte. Eerlijk gezegd heeft ze de verwachtingen zelfs overtroffen! De huisstijl is o.a. terug te zien op mijn website: www.puurtom.nl
Katja E.KE
Katja E.
Orange Pearl BV
5/6/2022
Jolie is een hele lieve, creatieve en hardwerkende vrouw. Het is fijn om een afspraak met haar te maken; ze reageert snel en is flexibel. Voor ons bedrijf heeft ze al een aantal DTP/grafische opdrachten uitgevoerd. Hierin bleek dat ze snel werkt, in oplossingen denkt en een goede vakkennis heeft. We werken alleen op afstand van elkaar, maar dit doet totaal geen afbreuk voor de relatie. Jolie voelt namelijk aan als een betrokken aanvulling voor wanneer ons team dat nodig heeft. We zijn dus erg te spreken over Jolie en het werk dat ze levert.

Do you really want to delete this item?

Education